Computer Associates Computer Associates Certification

Computer Associates 270-411 Cert, Valid and updated Computer Associates 270-411 Study Guide Book Are The Best Materials

New VCE and PDF– You can prepare Computer Associates 270-411 exam in an easy way with Computer Associates 270-411 questions and answers.By training our Cisco 640-863 vce dumps with all the latest questions, you can pass the Computer Associates https://www.lead4pass.com/270-411.html exam in the first attempt.

Question: 1
In which language are SSO login scripts written?
A. Perl
B. TCL
C. VBScript
D. Visual Basic for Applications (VBA)
Answer: B
Question:2
Which field does eTrust Admin use when correlating users?
A. Any field
B. The full name
C. The last name
D. The user account name

Answer: A
Question: 3
Which three items are the main installable components of eTrust Admin? (Choose three.)
A. Portal Server
B. Admin Manager
C. Workflow Server
D. eTrust Admin Options
E. Web Application Server

Answer: B, C, D
Question: 4
Which resource type in eTrust Access Control is used to protect critical programs from shutting down?
A. SUDO
B. SECFILE
C. PROCESS
D. PROGRAM
Answer: C
Question: 5
Which two eTrust SSO components are installed on the client machine? (Choose two.)
A. SSO Tools
B. SSO Agent
C. SSO Broker
D. seosd Agent

Answer: A, B
Question: 6
Which action must you remember to perform after you have installed an eTrust Admin Option for UNIX/NT?
A. Configure CAM
B. Perform a commit
C. Make sure SNMP is running
D. Generate an SSL Certificate

Answer: A
Question: 7
When using eTrust SiteMinder to search the Acme Companys LDAP User Directory, which search expression will locate JWilliams, who works in the West group of the Marketing Division?
A. DN= uid=JWilliams/cn=west/ou=marketing/o=acme.com
B. DN= uid=JWilliams/ou=marketing/cn=west/o=acme.com
C. DN= uid=JWilliams; cn=west; ou=marketing; o=acme.com
D. DN= uid=JWilliams; ou=marketing; cn=west; o=acme.com
E. DN= uid=JWilliams, cn=west, ou=marketing, o=acme.com
Answer: E
Question: 8
By default, where are the configuration settings for the eTrust SiteMinder Profiler stored?
A. In the smtracedefault.dtd file, which is stored in the Policy Server “log” subdirectory
B. In the smtracedefault.xhtml file, which is stored in the Policy Server “bin” subdirectory
C. In the smtracedefault.txt file, which is stored in the Policy Server “config” subdirectory
D. In the smtracedefault.xsl file, which is stored in the Policy Server “config” subdirectory
E. In the smtracedefault.xsd file, which is stored in the Policy Server “config” subdirectory
Answer: C

Flydumps.com new Computer Associates 270-411 brian dumps are designed to help you  out in a short time. You can get Flydumps.com Adobe 9A0-351 brain dumps to pass your exam.Our Computer Associates https://www.lead4pass.com/270-411.html dumps will make your exam much easier.

You may also like